Word donateur van Dag- en zorgcentrum de Beek!

Word donateur van Dag- en zorgcentrum de Beek!

Ons doel is om ouderen, die door een lichamelijke of psychische beperking gehinderd worden in de dagelijkse activiteiten, een waardevolle aanvulling te geven aan hun dagelijkse leven.

Met een (jaarlijkse) donatie kunt u ons helpen om een aantal belangrijke voorzieningen, projecten of activiteiten aan te aanschaffen die niet uit het gewone budget betaald kunnen worden. Deze voorzieningen zouden bijdragen aan een nóg prettiger verblijf in ons dagcentrum!

Hoe kunt u doneren?

Alle donaties, groot of klein, zijn zeer welkom! Met een jaarlijkse bijdrage kunt u ons zelfs structureel steunen. Bij grotere donaties kunt u met het bestuur overleggen over de besteding van het geld.

Wilt u ons steunen met uw bedrijf of organisatie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Omdat u het belangrijk vindt een positieve bijdrage te leveren aan ouderen welzijn? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij hopen op uw donatie!

Reacties zijn gesloten.