Beleidsplan 2023-2025

Beleidsplan 2023-2025

Met donaties willen we heel graag een aantal belangrijke voorzieningen, projecten of activiteiten aanschaffen of organiseren, die niet uit het gewone budget betaald kunnen worden. Het gaat om activiteiten die onze cliënten en bewoners samen met dorpsbewoners kunnen ondernemen. We vinden het belangrijk dat het dag- en woonzorgcentrum geen ‘eilandjes’ worden in het dorp. Zo hebben we plannen voor (jaarlijkse) activiteiten waarbij ook dorpsbewoners welkom zijn.

Lees hier het Beleidsplan 2023-2025 van Stichting Vrienden van Dag- en Zorgcentrum De Beek. Hierin staan al onze plannen en wensen voor de komende jaren beschreven.

Wat willen wij graag bereiken Door het organiseren van activiteiten voor zowel onze cliënten en bewoners, als de dorpsbewoners, willen we graag een plek zijn waar ontmoeting centraal staat. Een gezellige en vertrouwde plek waar iedereen welkom is, waar we ook graag kinderen bij betrekken. Een buurtontmoetingsplek, een samen kunnen we wat bereiken plek, een groene beleef- en beweegplek waar leuke activiteiten te doen zijn voor jong en oud, een dierenknuffel plek, een even ontspannen plek, of juist een samen handen uit de mouwen steken plek……

Archief

Lees hier het Beleidsplan 2019-2020 van Stichting Vrienden van Dag- en Zorgcentrum De Beek

Lees hier het Beleidsplan 2021-2022 van Stichting Vrienden van Dag- en Zorgcentrum De Beek